HABERLER
HABER ARŞİVİ
METROYU BEKLERKEN VAKİT NE ÇABUK DA GEÇTİ!


İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro A.Ş., 11. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Konak İstasyonu yolcularına bir sürpriz hazırladı. Metroyla yolculuk yapmak için istasyona gelen İzmirliler, İzmir Metro A.Ş’nin Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği defileyi izleme fırsatı buldular. İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, 2000 yılından bu yana hizmet veren İzmir Metrosu’nda çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetleri kentlilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 

 
Konak Halk Eğitim Merkezi kursiyer, öğretmen ile usta öğreticileri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği ‘Cumhuriyetten Günümüze Çağdaş Kadın Defilesi” izleyenlerden büyük ilgi gördü. Titiz çalışma sonucu hazırlanan birbirinden güzel giysileri, kursiyerlerle öğretmenler tanıttı. Yüzlerce kişinin merakla izlediği defilede en çok alkışı ise motiflerle süslü ‘gelinlik’ tasarımı aldı.
 

 
İzmir Metro A.Ş.’nin bu yıl gerçekleştirdiği kutlama etkinliği programına Konak Halk Eğitim Merkezi’nin yanısıra Devlet Tiyatrosu, Opera ve Bale Çalışanları Vakfı (TOBAV), Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Ege Üniversitesi öğrenci toplulukları da katkıda bulundu. Etkinlikler, 23 Mayıs’ta son bulacak.