HABERLER
HABER ARŞİVİ
İZMİR METRO A.Ş. PERSONELİ 12. HİZMET YILINI KUTLADI

İzmir Metro A.Ş. çalışanları 12. hizmet yılını geride bırakmanın kıvancını, düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Merkez binada düzenlenen kutlamada, 10. yılını dolduran personele anı tabakları verildi, 12. yıl pastası kesildi.
 
22 Mayıs 2000 yılında yolculu işletime başlayan  İzmir Metro A.Ş.  son yıllarda geleneksel hale getirdiği Mayıs ayı kutlamalarını, bu yıl da Konak istasyonunda çok sayıda yolcunun izlediği etkinliklerle gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde ise, çalışanlarla birlikte kutlama yapıldı. Çok sayıda personelin katıldığı kutlama  samimi bir havada geçti. İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, yaptığı konuşmada hızlı, güvenilir, emniyetli, konforlu yolculuk hizmeti verme anlayışıyla 12 yıl önce başladıkları toplu ulaşım hizmetini; kaliteden ödün vermeden  geliştirerek sürdürdüklerini söyledi. Tüm çalışanlara katkıları için teşekkür etti.
 
12 yıl önce 10 istasyon ile başlanan hizmet yolculuğuna bugün 12 istasyon ile devam edildiğini yakında 17 istasyon ile hizmet vermenin hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Alev ‘Metro sistemi sürekli büyüyen bir yapıdır. Artan yolcu sayımız ve istasyonlarımızla sorumluluklarımız da artıyor. Tüm arkadaşlarımın bu sorumluluk duygusuyla görevlerini artan bir performansla gerçekleştireceğine inanıyorum’ dedi.
Daha sonra 12. Yıl pastası kesildi ve 10. Hizmet yılını dolduran 15 personele anı tabakları verildi.