HABERLER
HABER ARŞİVİ
İZMİR METRO A.Ş. ÇALIŞANLARI YENİ YILI KUTLADI


 
İzmir Metro A.Ş. çalışanları, 2012 yılını düzenledikleri bir etkinlikle kutladı. Genel Yönetim binasında yapılan kutlamada, 2011 yılını fotoğraflarla anlatan bir slayt sunum gösterildi, pasta kesildi ve konuşmalar yapıldı. Çalışanların vardiya ve iş durumlarına göre katılım sağladığı kutlama sıcak bir havada geçti, farklı departmanlarda çalışan arkadaşlar birbirleriyle kaynaşma imkanı buldu. 
 
Genel Müdür Sönmez Alev yaptığı konuşmada İzmir Metro A.Ş. olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını, 2012’de daha da büyüyen ve gelişen bir metro sisteminde  hizmet vermeye başlanacağını hatırlatıp; ‘İzmir halkına karşı sorumluluğumuz artıyor, bunun gereğini yerine getirip daha çok çalışacağız’ dedi.
 
2011 yılında belediye bünyesinde yapılan operasyon sonucu tutuklanan çalışma arkadaşlarımızın en kısa sürede özgürlüklerine kavuşması dileğini ifade eden Sönmez Alev, 2012 yılından en büyük beklentinin özgürlük ve adalet olduğunu söyledi.
 
Daha sonra pasta kesildi ve ‘Fotoğraflarla 2011 yılı’ sunumu izlendi, İzmir Metro A.Ş. çalışanları bir saat süren kutlamada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.