HABERLER
HABER ARŞİVİ
"İZMİR HALKI İÇİN ADALET İSTİYORUM"

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Üçyol-Üçkuyular metro hattından sonra Ege Üniversitesi-Evka 3 metro hattının da Kamu İhale Kurulu tarafından iptal edilmesi üzerine “Ben sadece adalet istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum. Adaleti de kendim için değil, sadece İzmir halkı için istiyorum. Bütün ülke büyüklerine sesleniyorum. Bu bir ihbarsa, bunu ihbar kabul etmelerini diliyorum” dedi.
 
 
Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenen İzmir İktisat Sempozyumu’nun ardından gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplayan Başlan Aziz Kocaoğlu değerlendirmesinde şunları kaydetti:
“Sadece buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, bakanları, milletvekilleri, yargıçları ve siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunmak istiyorum: Kamu İhale Kurulu’nun diğer büyük belediyeler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi hakkında verdiği kararlara baksınlar. Örnek kararları ve bizim hakkımızda alınan son kararı da karşılaştırıp iyice incelesinler. Ben sadece adalet istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum. Adaleti de kendim için değil, sadece İzmir halkı için istiyorum. Bütün ülke büyüklerine sesleniyorum. Bu bir ihbarsa bunu ihbar kabul etmelerini diliyorum. Sözün özü adalet istiyorum”.