HABERLER
ADEM'İN TRENLERİ

 

Anne Pervin Bedel istedi, minik Adem’in Aziz Amca’sı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kabul etti ve 5 yaşındaki çocuk, İzmir Metro’da trenlerle unutulmaz bir gün geçirdi.
 


İZMİRLİ 5 yaşındaki Adem Deniz Bedel’in hayali, İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sayesinde gerçeğe dönüştü. Anneler Günü’nde Saat Kulesi önünde Başkan Kocaoğlu ile karşılaşan Adem Deniz’in annesi Pervin Bedel, çocuğunun bebekliğinden beri trenlere karşı aşırı ilgisi olduğunu ve İzmir Metro’yu gezmek istediğini söyledi. Annenin bu isteğini geri çevirmeyen Kocaoğlu, İzmir Metro Genel Müdürü Sönmez Alev ile görüşerek minik Adem Deniz’e yardımcı olunmasını istedi.

MAKİNİST KIYAFETİ GİYDİ

Alev, aile ile konuşup Adem Deniz’i, annesini ve anneanne Müesser Atagün’ü Ayrancılar’daki evlerinden aldı, Halkapınar’daki İzmir Metro A.Ş. tesislerinde konuk etti. Adem Deniz, burada bebekliğinden beri en çok sevdiği trenlerle tanıştı. Minik Adem, önce kendisi için özel olarak hazırlanan makinist üniformasını giydi, sonra metro treni simülasyonda tren kullanmasını öğrendi. Tren trafiğinin yönetildiği Trafik Kontrol Merkezi’ni de ziyaret edip teknik ekibe telsiz ile talimatlar veren Adem’e Alev, çeşitli oyuncak trenler hediye etti.


İZMİR METRO TRENİ SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA

Metro trenlerinin bakımlarının yapıldığı atölyeyi gezen minik Adem, burada bir İzmir Metro treninin sürücü koltuğuna da oturarak objektiflere poz verdi. Adem’in İzmir Metrosunda geçirdiği güzel anların tüm fotoğrafları da albüm olarak kendisine armağan edildi. Anne Pervin Bedel, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyleyerek, “Oğlumun Aziz Amca’sına çok teşekkür ediyorum. Bu kadar işlerinin arasında beni hatırlayacaklarını ve Adem’imin isteğini karşılayabileceklerini hiç düşünmemiştim. Ama hayallerimiz gerçek oldu. Bu günü hayatımız boyunca unutmayacağız” dedi.

 


85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NA DAVET ETTİ

Genel Müdür Sönmez Alev ise İzmir Metro Ailesi olarak Adem ile çok güzel bir gün geçirdiklerini vurgulayarak, “Çocukları, hayallerine kavuşturmak müthiş bir duygu. Adem’in bebekliğinde başlayan tren sevgisi bizleri çok mutlu etti. Adem’in yaşadığı keyifli anları, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standımızda bulunacak İzmir Metrosu Simülasyonu ile tüm çocuklarımız yaşayabilecekler. Önceki yıllarda da büyük ilgi gören metro simülasyonunda Minik Adem gibi tren kullanmak isteyen çocuklarımız, Fuar döneminde standımıza gelerek hayatları boyunca unutamayacakları anlar geçirip sürpriz hediyeler alacaklar” diye konuştu.