HABERLER
HABER ARŞİVİ
İZMİR METRO A.Ş. PERSONELİ ANTRENÖRLÜĞÜNDE TAKIM DERECE ALDI


İzmir Metro A.Ş. Trafik Kontrol Merkezinde Gezici ve Depo Alanı Trafik Kontrolörlüğünde görevli arkadaşımız Oktay ERGEÇ antrenörlüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ZIPKINLA Balıkavı Türkiye Şampiyonası 4. etabından derece aldı.
 

Mersin Kız Kalesinde haftasonu düzenlenen Türkiye Şampiyonası 4. etabında müthiş bir performans ortaya koyan takımımız, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadoludan toplam 27 ekibin katıldığı organizasyonda 7 bin 460 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu. Ankara Polis Akademisi 8 bin 515 puanla birinci olurken, İzmir Ege Sualtı Avcıları Spor Kulübü 6 bin 415 puanla üçüncülüğü elde etti.
Bireysel yarışmada ise sporcumuz Renan Sümer, 4 bin 545 puanla Türkiye Şampiyonluğunu kazanırken, Karşıyakadan Yücel Arslan 3 bin 825 puanla ikinci, Aydın Davutlar Kültür ve Gençlik Kulübünden Melih Aydıner ise 3 bin 480 puanla üçüncü oldu.


Sualtı Sporları Direktörümüz Şenol Öztürk, Mersinde alınan derecelerin önemine değinerek, “Daha önce Kuşadası ve Özderede katıldığımız organizasyonlardan bir dördüncülük, bir üçüncülükle dönmüştük. Hafta sonu Mersinde ikinci sırayı alarak çıkışa geçtiğimizi gösterdik. Geçen sezon Milli Takıma Salih Kılıçı göndermenin gururunu yaşamıştık, bu sezon Renan Sümerin bireysel şampiyonluğu karşısında ayrı bir sevinç tattık. Oktay Ergeç antrenörlüğünde Renan Sümer, Barış Armağan, Salih Kılıç ve Erkin Tonguçtan oluşan takımımızla Haziran ayındaki Türkiye Şampiyonası finallerinde İzmire kupa ile dönmek ve Milli Takıma daha çok sporcu vermek amacındayız” dedi.