HABERLER
HABER ARŞİVİ
İZMİR METRO A.Ş,. 5 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNİ YENİLEDİ


Türkiye’nin en saygın belgelendirme kuruluşu olan TSE’den 2008 yılında,üç , 2011 yılında da iki Yönetim Sistemi belgesi alan İzmir Metro A.Ş. her yıl geçirdiği yeni tetkiklerle ; belgelerini yenilemeyi sürdürüyor.
 


Türk Standartları Enstitüsü’nün denetçileri tarafından bir hafta boyunca  yapılan tetkik ve denetimlerde yönetim sistemi belgelerinin tümüyle ilgili olumlu sonuçlar alındı ve belgelerin sürdürülmesi öngörüldü.
 
İzmir Metro A.Ş., 2008 yılında  TS EN ISO 9001 Kalite, ISG OHSAS TS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve ISO EN 14001Çevre Yönetim sistemlerinden oluşan Entegre Yönetim Sistemi Belgelerini almıştı.
 

 
 2011 yılında da TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi ile bu yıl TS EN 50001 olarak değişen Enerji Yönetim Sistemi Belgelerini alan İzmir Metro A.Ş. her yıl yapılan denetimlerle belgelerini yenilemeyi başardı.
Bu yıl da beş ayrı yönetim sistemi için yapılan yenileme ve gözetim tetkiklerinden alnının akıyla çıktı.
 

 
Toplu ulaşım sektöründe TSE’den beş ayrı yönetim sistemi belgesi alan ilk ve tek kuruluş olan İzmir Metro A.Ş. toplu ulaşım sisteminde ‘kaliteli hizmet’ verme konusundaki öncülüğünü sürdürüyor.